Yritysvideo ja esittelyvideo

Yritysvideo kertoo viestisi tehokkaasti

Yritysvideon avulla kerrot viestisi kiinnostavasti ja oikeita jakelukanavia hyödyntäen tavoitat halutun kohderyhmän tehokkaasti. Hyvin suunniteltu ja toteutettu yritysvideo jää mieleen sekä kertoo katsojalle juuri ne oikeat viestit.

Kiinnostavaa ja hyvin toteutettua yritysvideota jaetaan myös mielellään sosiaalisessa mediassa. Laadukas yritysvideo on ilo esittää asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja laittaa vaikka jakeluun sähköpostin saatteeksi virtuaalisena yritysesittelynä.

Mitä haluat, että yritysvideo kertoo?

Ennen videoprojektin alkua kannattaa miettiä, mikä tarve videolla on ja keitä sillä halutaan tavoitella? Halutaanko perinteinen yritysvideo, tuote-esittely tai video rekrytoinnin tueksi? Lisäksi ennen tuotannon aloittamista kannattaa pohtia mihin käyttöön yritysvideo menee ja missä sitä halutaan jakaa. Haluatko sen pelkästään kotisivuille, jaettavaksi eri some-kanaviin tai tarvitsetteko kohdennettua mainontaa YouTubeen? Mikäli tiedät nämä jo projektin alkuvaiheessa, on siitä apua alustojen erityistarpeet sekä kuvasuhteet huomioiden itse kuvauksissa. Näin ollen lopputulos on entistä parempi.

Sinulla voi olla jo valmis idea siitä, mitä haluat videolla kertoa tai sitten kaipaat myös käsikirjoituksessa ammattilaisen apua. Oli niin tai näin, niin kauttamme saat yritysvideon räätälöitynä juuri yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä »