Somevideot ja mainonta

Somevideot Facebookiin, Instagramiin ja YouTubeen

Sosiaalisen median kanavat ovat lisänneet visuaalisen viestinnän tarvetta ja se on myös mahdollistanut uusia tapoja markkinoida. Jokaisen yrityksen tulee miettiä omaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Sitä kannattaa hyödyntää ja olla mukana siellä missä potentiaaliset asiakkaat viettävät vapaa-aikaansa. Parhaimmillaan somevideota jaetaan eteenpäin ja se leviää myös viraalisti.

Somevideoilla on monta mahdollisuutta

Jokaisessa sosiaalisen median kanavassa on useita tapoja somevideoiden esittämiseen. Eri alustoilla on omat suosituksensa videoiden pituudelle ja kuvan formaatille. Esimerkiksi Instagramissa videoiden pituussuositukset ja kuvasuhde vaihtelee riippuen siitä, halutaanko somevideo julkaista perinteisenä julkaisuna, tarinoissa tai IGTV -videona. Myös Facebookissa on useita eri julkaisutapoja somevideoille.

Yrityksesi somevideo voi olla suuren tuotannon mainosvideo tai kevyen tuotannon ohjevideo. Tarve videolle voi olla kertaluonteinen tai suunnitelmallisesti toteutettu somevideoiden sarja.

Tärkeintä silti on se, millainen somevideon sisältö on

Some onkin erittäin loistava alusta yrityksen videoille ja näkyvyydelle. Kannattaa silti huomioida se, että esimerkiksi videot, jotka toimivat YouTubessa eivät silti välttämättä toimi Facebookissa tai Instagramissa.

Jokainen sosiaalisen median kanava toimii hiukan eri tavalla ja niissä myös yleisö odottaa tietynlaista sisältöä. Tärkeintä on siis muistaa se, että somevideon viestillä on se kaikkein suurin merkitys. Herätetään yhdessä yrityksesi mielenkiinto somessa.

Ota yhteyttä »