Kotisivut avaimet käteen

Kotisivut ovat yrityksesi esite verkossa

Verkkosivut ovat yrityksen ja yhdistyksen tärkeimpiä työkaluja ja palvelevat verkossa 24/7. Nykypäivänä ei voi tarpeeksi korostaa kotisivujen tärkeyttä. Kotisivuja uudistettaessa kannattaakin miettiä, kertovatko ne juuri sen, mitä haluat asiakkaidesi teistä tietävän. Tai onko mielikuva juuri se oikea?

Yrityksiä ja palveluita etsitään verkosta useilla eri laitteilla ja hakusanoilla kaiken aikaa. Kannattaa siis varmistaa, että yritys on heidän saatavillaan muutenkin kuin pelkällä nimellä. Hyvin latautuvat ja eri laitteisiin skaalautuvat sivut ovat elintärkeä ominaisuus, jotta potentiaalinen asiakas viihtyy sivuillasi ja löytää sen, mitä etsii.

Nämä kannattaa huomioida kotisivujen uudistuksessa

Kotisivujen tulee olla kaikkiin laitteisiin mukautuvat siten, että ne ovat mahdollisimman käyttäjäystävälliset. Sisältö itsessään on myös avainasemassa, sillä sivujen tekstisisällön ja rakenteen tulee tukea sitä, että sivusto löytyy Googlesta mahdollisimman hyvin. Myös ulkoasu ja sen visuaalisuus vaikuttaa potentiaaliseen asiakkaaseen ja siihen jääkö hän sivustolle vai poistuuko sieltä. Lisäksi kotisivujen tulee olla helposti päivitettävät.

Räätälöidyt kotisivut yrityksesi tarpeisiisi

Toteutamme räätälöidyt verkkosivut avaimet käteen palveluna. Kartoitamme mielellämme verkkosivujen nykytilan, jotta löydämme juuri teille parhaan mahdollisen ratkaisun.

Ota yhteyttä »