Markkinointiapu on ulkoistettu
markkinointipäällikkö yrityksellesi

Markkinointiapu auttaa kaikessa mainonnan assaroinnissa

Oletko kyllästynyt kilpailuttamaan markkinoinnin palveluita tai vastaamaan kysymyksiin, joihin sinulla ei oikein olisi aikaa edes vastata? Yksi mainonnan palvelu on ostettu tuolta, toinen täältä ja kolmas jostain muualta. Vai oletko juuri tästä syystä miettinyt oman markkinointivastaavan palkkaamista?

Mainonnan eri vaihtoehdot tässä nykyisessä monikanavaisessa mainonnan paletissa, ei ole enää kovinkaan yksiselitteisiä. Yrittäjän voi olla vaikea löytää omalle yritykselle parhaat mahdolliset keinot ja väylät erottautua muista.

Lisäksi on mahdotonta olettaa, että yrittäjä ehtii itse panostaa markkinointiin oman tuottavan työnsä ohessa. Yksi vaihtoehto on, että yritys rekrytoi itselleen markkinointivastaavan tai ulkoistaa työn. Me vastaamme tarpeeseen tarjoamalla ulkoistettua markkinointipäällikköä yrittäjän avuksi.

Meiltä konkreettisia tekoja yrityksesi markkinointiin

Käymme mielellämme keskustelun kanssanne yrityksen mainonnan tilasta. Kartoitamme tarpeet, tavoitteet ja teemme teille suunnitelman siitä, miten edetään. Mediaplaanin markkinointiavun palveluilla kaikki hoituu yhden yrityksen kautta kustannustehokkaasti, ketterästi ja tavoitteellisesti.

Ota yhteyttä »