Digitaalinen mainonta
tehokkaasti ja tavoitteellisesti

Digitaalisen mainonnan avulla kohdennat näkyvyyttä oikein ja saavutat tuloksia

Digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia on useita ja sillä voidaan saavuttaa haluttuja tuloksia pienelläkin budjetilla. Digitaalinen mainonta on kaikkea verkossa näkyvää mainontaa ja soveltuu lähes jokaiseen asiakaspolun eri vaiheeseen.

Perinteinen ja useammille entuudestaan tuttu digitaalisen mainonnan muoto on Google Ads -hakusanamainonta (ent. AdWords) , mutta sen lisäksi netti-markkinointi tarjoaa myös paljon muita tuloksellisia mainosmuotoja verkossa. Googlen eri mainosmuotojen lisäksi toteutamme somemainontaa eri alustoille, kuten Facebookiin ja Instagramiin.

Online-markkinoinnin olennaisena osana toteutamme mainoskampanjoita kohdennetusti mm. YouTubeen tai Display-verkostoon. Digitaalinen mainonta perustuu usein hyvään kohdentamiseen. Mainonnan eri muotoja kannattaa hyödyntää asiakaspolun eri vaiheissa tehokkaasti: kuten tarpeen herättäminen, ostavan asiakkaan ohjaaminen verkkosivuille ja jälkimarkkinointi.

Google-mainonta

Meillä sertifioitu Google ammattilainen toteuttaa kampanjat räätälöidysti ja henkilökohtaisesti.

Youtube Mainonta

 Videomainonnan eri mainosratkaisut mahdollistavat kustannustehokkaan näkyvyyden ja sen tulokset ovat erittäin helposti mitattavia.

Some Mainonta

Some mainonnalla on mahdollista parantaa yrityksen mielikuvaa, vahvistaa brändiä, lanseerata uusia tuotteita tai saada viestisi kuuluville.